sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Paistoihan se päivä joskus risukasaankin!

Sitsemän pistettä Jukalle
Viime viikonloppuna sai Kokkola nähdä ja kuulla mistä Jukka Kuoppamäki oikeastaan on kotoisin. Hän nimittäin esiintyi sekä lauantaina että sunnuntaina Nuorisotalolla.
Lopputulos: Ei hänessä oikeastaan ole mitään kehuttavaa. Hänen lauluäänelleen kuin esiintymisellekään ei voida antaa täyttä kymppiä. Seitsemän riittää aivan hyvin arvosanaksi jos oikein rehellisiä ollaan.
Jukka esitti mm. Suomen Euroviisukappaleen, Kuin silloin ennen, joka ei kuitenkaan kuulostanut mitenkään erikoiselta. Kappaleella ei todellakaan kannata lähteä Madridiin kisaamaan, jos esitys ei ole tätä Jukan tulkintaa ihmeellisempi. Jarkon ja Lauran tulkitsemana kappale on kuitenkin jotain muuta, vaikka ei sekään tule haalimaan pisteitä Madridissa.
Jos Jukalle viikonlopun esityksistä antaa seiskan on tunnustettava Kari Keiskin yhtye kympin arvoiseksi, erityisesti basso- ja soolokitaristiensa ansiosta. Soolokitaristi on täyden kympin arvoinen erityisesti panoksestaan kappaleessa Albatross. Rumpali, Allan Saarukka antoi näytteen upeasta rumpusoolosta ja urkuri Kari Keiski teki kaiken kuten tavallisestikin, rauhallisesti, varmasti ja hyvin.

Ei kommentteja: