perjantai 27. huhtikuuta 2018

Sitkeää puurtamista. 28.4.2018

Edellisestä päivityksestä vierähtänyt!
Eihän asiaakaan ole suuremmin ollut kerrottavana. Kamat ovat kämpässä soittovalmiina, aina silloin tällöin on Matin, Jarin, Grammon ja Klausin kanssa siellä kilkuteltu yhdessä ja erikseen.
Kesäkuulle räppäsi keikkaakin pitkästä aikaa! Kesäteatteri  projekti poiki kymmenkunta soittokertaa. Se on hieman erilainen kokemus, biisi sinne sun tänne, kuitenkin skarppina koko ajan, milloin se ja se biisi pitää iskeä käyntiin? Sekin on outoa, kun keikalla pääsee alun nihkeyden jälkeen vauhtiin, tässä ei sellaista ilmiötä tule. On oltava heti fiilinki päällä, pitkistä tauoista huolimatta. Mutta mukava projekti.
Pientä laitemuklaustakin on tullut harrastettua. Bogner lähti Heleenalle, Hänelle sen ominaisuudet sopivat paremmin, kuin tällaiselle huru-ukolle. Tilalle tulee tietenkin tuttu Ambeg J-20. Sitä höystän tilanteen mukaan kahdella kymppituumaisella kaiuttimiella, jotka sijaitsevat itsetehdyssää kaapissa. On siinä uuttakin, XFK,n ekvalisaattori ja TC electronic diley  looper. Kolmella johdolla pärjää, pitää  jotain askarreltavaa olla.  Ja säätämistä riittää! Jospa tässä saisi aikaseksi kuvia ja pienen videon pätkän ääninäytteeksi.



Ampegissa on perusääni kunnossa, sitä on mukava höystää noilla vähäisillä lisukkeilla, joskus huononee, joskus jopa..... A,ssa ei ole kuin treble ja volume säätö, kaksi kanavaa norm. ja bright. Sekä Fenderin systeemillä tehty tremolo. Kaksitoista tuumainen kaiutin. Peräti kaksikymmentä wattia tehoa! Tuon kun olisi julkaissut seitsemänkymmen luvulla, olisi saanut lähtöpassit pienimmästäkin keikka paikasta. Silloin piti sanoa vähintään kaksisataa wattia. Salaisuutena, Fenderin dual Showman,issa taisi olla vaivaiset neljäkymmentä wattia! ? !

Ei kommentteja: